V.I.B.E. | Vision Image Business Editor

Usluge dizajna

Za sve informacije o cenama i ponudama pozovite ili pišete.

Zbog velikog broja opcija i parametara možemo dati samo ponude za konkretne zahteve.

Web dizajn je umetnost koja spaja konceptualizam i estetiku

U sadašnje vreme poseban akcenat stavljamo na web dizajn i dizajn aplikacija za internet usluge. Novo vreme je iznedrilo virtuelni svet koji počinje u nekim segmentima da buide dominantniji stvaralac rasta od realnog sektora. Ovo je činjenica koju treba da poštujemo i da je iskoristimo. Dobar koncept i dobar dizajn su često sve što vam treba.

Neverovatno važan činilac u vašem poslovanju. Često može biti presudan za rast vašeg biznisa. Bez virtuelnog sveta više nema ni realnog.

Web je vaš paralelni svet koji mora biti pažljivo usaglašen sa vašim realnim svetom.

Samo tako možete postići pun efekat vašeg rasta. Detaljnije o ponudi>>>

Pogledajte neke od sajtova koje smo radili za naše klijente:

Vektori su osnova. Bez njih nema daljeg razvoja dizajna

Poenta svakog dobrog dizajna je jednostavnost. Svesti neki oblik na minimum objekata koji ga objašnjavaju je prava umetnost kreatora. Ovo je činjenica koju treba da poštujemo i da od nje krenemo. 

Ukoliko nemamo svedene oblike logoa ili našeg znaka, platićemo cenu u skupoj štampi ili apliociranju na nekom medijumu. Veoma je isplativo imati obeležje svog posla u svedenoj formi. Dobar koncept i jednostavan dizajn su imerativ stvaranja.

Pogledajte neke negative logoa koje smo radili za naše klijente:

Samo „SVE“ je dovoljno dobro

Uvek potrebni: Katalozi, flajeri, brošure, plakati, baneri, časopisi… Sve to još uvek moramo imati u materijalnom i u digitalnom obliku. 

Ako dobro izgradimo vizuelni identitet I konceptualno usaglasimo vašu priču, grafički dizajn će stvoriti magiju koja će opčiniti vašu publiku.

Pogledajte neke od grafičkih dazajna koje smo radili za naše klijente:

Slika govori više od hiljadu reči

Za potrebe web dizajna i promocija na društvenim mrežama najbitniji material jeste upravo fotografski material koji posedujete. 

 Ukoliko imate dobe fotografije koje objašnjavaju vaš biznis, lako će te preneti želejnu poruku vašem potencijalnom korisniku. Vrdnost slike je veća od hiljadu reči.

Pogledajte neke od fotografija proizvoda koje smo radili za jednog od naših klijente:

Video je najpitkiji sadržaj za vašeg korisnika

Ako slika govori više od hiljadu reči onda video govori više nego 100 slika. Uz malo veštine editovanja i loši videi ili slike mogu postati dobar prezentacioni video.

 Ukoliko imate dobar video ili fotografiju koja objašnjava vaš biznis, lako će te preneti želejnu poruku vašem potencijalnom korisniku. Vrdnost dobrog videa za vaš biznis je nemerljiva.

Ovde možete pogledati različite tipove video animacije rađene po narudžbini:

Gif animacije (oživljene slike) urađene za:

Brendiranje je proces stvaranja brenda

Krajnji cilj dizajna i marketinga trba da ima za rezultat stavranje Brenda od vašeg proizvoda ili usluge. Brend donosi najveću vrednost vlasniku i korisniku u isto vreme.

Brendiranje je samo proces stvaranja brenda. Brend će se stvoriti samo ako smo ispoštovali sve elemente našeg pretstavljanja i to potkrepili kvalitetom pruženih usluga ili prozvoda.

Ovde možete pogledati primere brendiranja koje smo radili za naše klijente

Scroll to Top